Hestevæddeløb betting

Siden den 1. Januar 2018 har alle spiludbydere i Danmark haft mulighed for at udbyde spil på hestevæddeløb. Før det var det kun Danske Spil, som havde monopol på spil på hestevæddeløb. Det betyder, at du i dag har bedre mulighed end nogensinde før for at satse dine penge på hestevæddeløb, både inden- og udenfor de danske grænser.

Da Danske Spil ikke længere har monopol på hestevæddeløb, er der nu mange flere, som vælger at kaste sig ud i betting på hestevæddeløb. Til at starte med kan det virke en lille smule uoverskueligt, men heldigvis kan nybegyndere læne sig op ad redskaber som fx Unibet Ekspert TV. Her kan du få eksperttips fra Unibets eksperter i tennis, fodbold, håndbold, hestevæddeløb og meget mere.

Unibet Sport kan være med til at klæde dig godt på til hestevæddeløb betting, og det samme kan en hurtig guide over forskellige former for hestevæddeløbs-odds. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest udbredte spil på hestevæddeløb, som forhåbentligt kan hjælpe dig i gang.

I hestevæddeløb er et vinderspil den form for betting, hvor du vædder på vinderen af det respektive hestevæddeløb. Det er den mest udbredte form for betting på hestevæddeløb især ved travløbsbanerne, da der bliver tilføjet en ekstra spænding, når publikum hepper på de forskellige heste.

Når der er tale om placeringsspil, er der tale om betting, hvor det handler om at forudsige hestens placering i løbet. Fx vil du typisk kunne vædde på, at en hest ender i fx top tre i et løb med ti heste fra start.

V/P er de to førnævnte væddemål i et og samme væddemål. V/P kombinerer vinderspil og placeringsspil. Her skal du angive din indsats på hvert spil, og derudover kan der være forskellige former for betingelser for V/P-spil. Husk derfor at tjekke betingelserne, før at du satser dine penge.

Forecast og Tricast betting i hestevæddeløb minder meget om hinanden. I Forecast skal du satse dine penge på de to heste, som du mener vil ende som henholdsvis nummer 1 og 2 i løbet. I Tricast skal du forudsige hest nummer 1,2 og 3 i den rækkefølge.

Odds er allerede høje, når det kommer til Forecast på hestevæddeløb på grund af sværhedsgraden, men odds på Tricast er endnu højere, da man skal være utrolig dygtig og heldig for at ramme plet med hestene på første-, anden- og tredjepladsen.

Hvis du har svært ved Forecast og Tricast betting, så kan du også spille imod hestene i hestevæddeløbet. Her skal du satse på, at hesten ikke ender på en bestemt placering, eller at den ikke vinder.

Spillet hedder ”laying”, som betyder, at du sælger et spil i stedet for at købe et spil i håb om, at hesten vinder. Når du satser dine penge på laying odds, sælger du altså disse odds, og du opnår succes, hvis hesten ikke opnår succes. Dette er en af de mest populære former for hestevæddeløb betting, da det altså nogle gange kan være nemmere at forudsige hvilken hest, der vil have en dårlig dag.

En anden populær form for hestevæddeløb betting er akkumulatorspil, hvor du spiller to spil eller flere på kuponen. Disse spil bliver ganget med hinanden, så du har højere odds.