Nu kommer Cash Valley snart tilbage

Når du satser penge på hestevæddeløb, er det ligesom med enhver anden form for betting vigtigt at følge med i skader, form og seneste sejre. Hvis du har fulgt med i timen, har du sikkert været opmærksom på at den succesrige hest Cash Valley, som står i Jens Simonis stald, har været skadet. Men nu regner Simoni med at Cash Valley vender tilbage til hestevæddeløbsbanerne i januar.

I løbet af 2019 har Cash Valley kun været med i én enkelt start, men nu kommer hesten tilbage til revanche i 2020. Den seksårige vallak vandt for nyligt et rutineløb i Lunden med en behersket tid på 1.19,3/2000 meter.

Det gik galt ved Copenhagen Cup

Problemet har stået på siden sidste vinter. I december 2018 røg Cash Valley ud af Taroks mindeløb og derefter var vallakken springhalt. Derfor gav Simoni Cash Valley en velfortjent pause hen over vinteren 2018-2019, og det lignede at hesten ville få et comeback allerede ved Copenhagen Cup i maj, men så gik det galt.

Cash Valley og Simoni indtog banen ved et V75-løb ved Copenhagen Cup i maj 2018, og det hårde løb resulterede desværre i et flækket hovben på den succesrige sejrshest. Derfor skulle vallakken i seks ugers boksro, og siden da har det stået på en stille og rolig genoptræning.

Men nu ser det altså ud til at Cash Valley vender tilbage til banen inden for den nære fremtid, da Simoni øjner et godt hestevæddeløb i netop Lunden den 10. januar. På nuværende tidspunkt er det planen at det umage par vil deltage i det løb, men Simoni vil først og fremmest gerne have Cash Valley gennem endnu et rutineløb, før den endelige plan bliver lagt fast.

Den seksårige vallak er som sagt en succesrig sejrshest, som har vundet 15 sejre i 33 starter før sin lange skadesperiode. Vil fremtiden byde på endnu flere sejre eller har skaden sat sig i hovene?